2009. január 14., szerda

Tervek


Bruercsi kérdezte, hogy mit tervezek 2009-re. Nincsenek nagy terveim, de fontosnak tartom, hogy mindig legyenek előttem kitűzött célok, amelyekhez vezető úton sokat tanulhatok, még akkor is, ha netán nem valósul meg minden.
1. Szeretném megtanulni a jó időbeosztás titkát. Sokszor érzem, hogy nem vagyok hatékony, az idő csak úgy kifolyik a kezeim közül.
2. Szeretném többet használni a második diplomámat és kevesebbet az elsőt, azaz több zene, kevesebb tanítás!
3. Természetesem a varrótudományom bővítése is központi helyen áll.
4. Mindemellett az emberi kapcsolataimba szeretnék több időt, energiát fektetni.

Ez még csak négy, de nem is folytatom tovább, látjátok, ezek sem igazán konkrét dolgok. Nagy tervek mindig vannak, a kicsiket pedig épp a pillanatnyi helyzet hozza.

Sok embernél olvastam már a válaszokat, de azért érdekelne, hogy Viki, Zsukka, Silerika, PJulcsy, Violini, Bea mit tervez erre az évre. (Bocs, ha már voltatok.)

4 megjegyzés:

Lonci (Győr) írta...

Gondoltam bekukkantok Hozzád. Jó dolog, ha valakinek konkrét tervei vannak. Kívánom, hogy legyen időd mindenre amit szeretnél. Látom, hogy a kezdők lelkesedése megvan benned. A foltvarrás, kreativitás jó gondűző, majd meglátod. Lelkesedésünknek tényleg CSAK az idő szab határt. Kívánom NEKED, hogy ebből és anyagból legyen mindig elegendő, hogy elképzeléseidet megvalósíthasd.

leda írta...

Kedves Lonci! Köszönöm a bíztató szavakat! Ha tudnád, milyen jól esett! :)

Barbi írta...

Megelőztek! Én is a terveidre voltam kíváncsi! Szép célok! Mindent bele! :-)))

bruercsi írta...

Hajrá! Hajrá! Készülsz a szombatra? Az ikertűt ne felejtsd el és annak a gyakorlásához is valami kis anyagocskát