2009. január 12., hétfő

PIF - megérkezett!

Ma délután megkaptam Silerikától a Pif-ajándékomat!
Nézzétek csak!
Ugye, milyen gyönyörű?! Varrókészlettartó és tárolódoboz! Szóval nemcsak szép (kék!), hanem hasznos is. És a monogramomat kézzel hímezte!
Nézzétek csak, mi mindent rejlik még benne!


Virág alakú gombok, amik már a fejemben megszületett táskámat fogják díszíteni, gyöngyök, tea és egy kedves levél teatasakokból készített hajtogatott mintával díszítve!
Még valami: én kaptam először Erika címkéiből. Remélem, jól látszik a képen! Ez igazán megtisztelő!

Úúúúgy örülök! Köszönöm még egyszer, Erika azt a sok szeretetet, amivel készítetted, illetve az időt, amit rám áldoztál!

(Nálam még van 3 hely :((( Tudom, hogy meggondolandó, hogy az azt jelenti, hogy 3 embernek kell majd varrnod, de van rá 365 napod! És persze nem kell nagy dolgokat alkotni, a szeretet sokkal fontosabb - szerintem, és szerencsére másoknál is olvastam már hasonló gondolatokat.)

5 megjegyzés:

Viki írta...

Nagyon szépeket kaptál! És milyen gyorsan!!!:)

Megyek a PIF-es bejegyzésedhez!;-)

bruercsi írta...

Nagyon szépeket kaptál, és!! KÉKET!!!
Álmod, vágyad így teljesüljön! Nézz be hozzám kérlek!! :)

Tigrislilijom írta...

Én szívesen jelentkeznék a játékra, de nincs blogom. Ilyenkor vajon mi van???
Csak erre indítani egyet az nem pazarlás? :-)))

leda írta...

Jó, akkor én úgy veszem, hogy jelentkeztél! Ha van blogod, az azért jó, mert én tudom törni a fejem, hogy milyen a színvilágod, mit varrtál már, esetleg minek örülnél. De ezt így is lelevelezhetjük. Meg talán azért is jó a blog, hogy akkor így tud jelentkezni hozzád is 3 ember. De, én azt gondolom, hogy szabadon kezelhetők a szabályok, tehát én akkor is varrok neked, ha nincs blogod. (esetleg képtárad van?) Te pedig ha nem akarod meghirdetni, akkor varrj nekem! Így tetszik? Egyébként nagyon örülök, hogy jelentkeztél, és hogy olvasod a blogomat! Várom máskor is a hozzászólásaidat!

Tigrislilijom írta...

Az a vicces, hogy szerintem ebben a játékban az a jó, hogy a másik azt kapja, ami a készítőjének is tetszik. Nem hiszem, hogy mindenképp ismerni kellene ahhoz az ízlésemet, hogy a kedvemben tudj járni... Egyébként a szép dolgokat szeretem :-))) mindegy milyen színű és formájú. A szép az szép. Lehet pl., hogy szépsége ötletességében, színében, igényes kivitelezésben...akármijében van. Ez bármi lehet. Én is ehhez tartom magam. Nem igazán tudom, hogy neked az iderakott holmikon kívül mid van, de ez nem is érdekes. Majd kitalálok valami "szépet", aminek magam is örülnék, ha mástól kapnám. Így jó lesz? Biztos ugyanolyanod még úgysincs :-))))
És képtáram sincs.
Mellesleg szerintem most fedeztük fel a spanyolviaszt ;-)