2009. január 17., szombat

:-)

Boldogságom egyik oka a mai délelőtt. Újra tanfolyamon voltunk, trapuntót tanultunk. De nem is ez a lényeg, persze fontos. Hanem azok az emberek, akik ott voltak! Jó kis csapat, már a második tanfolyamunkat nyomjuk így közösen. Öten vagyunk, mindenki igazi egyéniség. És a tanárunk, Piroska is nagyon segítőkész, tele lelkesedéssel, energiával, ötlettel!
Akiről mégis a legtöbbet szeretnék most írni, Erika, közismertebb nevén Bruercsi. Sokaknak nem kell talán részletesen bemutatnom :)! Csoportunk igazi motorja ő. Nyitott szemmel jár a világban, csomó hasznos dolgot, ötletet, nyersanyagforrást lát, hall, és ami számomra a legkedvesebb benne: meg is osztja velünk! Ha kell, linket küld vagy megveszi a következő alkalomra a tömőanyagot, no de nemcsak magának, hanem az egész csoportnak! Ezen kívül ma még egy aprócska ajándékot is kaptunk tőle, mindenki mást, az egyéniségéhez illőt. Nézzétek csak! (A kép az én hibámból ilyen silány, egyszerűen nem tudtam jobbat készíteni.)



Köszönünk mindent, Erika, amit értünk teszel! :)

9 megjegyzés:

Viki írta...

Régóta szeretném mér megkérdezni (csak szita az agyam), hogy hova jársz tanfolyamra?

Silerika írta...

Jó Neked, hogy tanfolyamra járhatsz.Megmutatod mit tanulsz ott?

leda írta...

A Meseboltba járok tanfolyamra, nyáron voltam először, azóta többé-kevésbé folyamatosan járok.
Igen, megmutatom, ha elkészül. Egy szütyőt varrtunk, illetve kezdtünk el. Hááát, még messze a vége, de a felkérés inspirál, igyekszem!

Viki írta...

Ősszel én is gondolkoztam a Meseboltoson, de addigra már elindult. Illetve úgy láttam, hogy a kezdő hétköznap van, ami neem nem jó.

Ezek szerint érdemes beiratkozni?:)

leda írta...

Viki! Elküldenéd a címedet, majd mélben válaszolok. (adel.illes@gmail.com)

bruercsi írta...

Jaj! Zavarba hoztál! :) Nagyon szívesen teszem, amit teszek! Örülök, hogy örülsz! :))

Viki írta...

máris küldöm!:)

Körmi írta...

Jó dolog is a tanfolyam!! A társaságért érdemes járni, amit tanulunk az meg a grátis!!...vagy fordítva??!!! :DDD... a mienk is kezdődik a héten.

leda írta...

Körmi! Ezek szerint Te is jársz! De jó! Ti mit fogtok csinálni?