2009. április 15., szerda

Szomorú vagyok...

... amiért az előző bejegyzésemben meghirdetett játékom nem lett túl népszerű. Persze lehet, hogy rosszul tálaltam. Én csak egy egyszerű "tippelek-hátha-bejön" játékra gondoltam. Dehogyis vártam volna, hogy pontosan tudjátok a megoldást! Nekem sem ment volna a friss élményeimmel. Csak arra gondoltam, hogy így talán kreatívabb a dolog, mintha csak kihúzom vkinek a nevét. Na, mindegy, tanultam belőle, majd máskor másképp csinálom.
Azért köszönöm a két tippet! És igen, SILERIKÁ-nak bejött!!! Úgyhogy azért az ajándék nem marad a nyakamon. Ha megkapta, megmutatom (egyébként sajnos még mindig nem készült el, bocs Erika!).
Ja, a helyes megfejtés:
1. St. Pierre templom
2. Panthéon
3. Versailles
4. Diadalív


De hogy mutassak is vmit: Nagymamámnak készült ez a terítő. Én nem vagyok egészen elégedett az anyagválasztással, de ő őszintén örült neki! :) Ezúton szeretném megköszönni Beszandnak, hogy bemutatott pár gyors technikát, most nagy hasznát vettem!

12 megjegyzés:

Viki írta...

Naaagyon jó lett ez a terítő! Elhiszem, hogy örült neki Nagymamád!:) Szerintem az anyaggal nincs semmi gond!

Szomorkodni pedig felesleges!;-)

Ida13 írta...

Nem értem,hogy mi a baj az anyagválasztással? Teljesen jól mutat a képen,gondolom élőben is.(ha igazán csúfat akarsz látni,nézd meg az én utolsó táskámat!,az tényleg rossz anyagválasztás!)
Nagyon büszke lehet nagymamid rád.:)

Abile írta...

Nagyon jó lett ez a terítő! :o))

Silerika írta...

Utólag bevallhatom, puskáztam. Bizony jónéhány Párizsról készült fotóalbumot végignéztem a neten, utána tippeltem. Ezek szerint talált valamelyik, igazán örülök. Én is szomorú vagyok, ha nem kaptad meg a képeslapot, amivel szerettelek volna meglepni :(

mariah írta...

Nagyon szép a terítő, szerintem semmi gond a színekkel.
Ne szomorkodj!!

bruercsi írta...

Szerintem igenis összhangban van az anyag választásod és szépek a blokkok! Még szép, hogy örült neki a Mamád! :)

Silerika írta...

Jaj, annyira elbambultam az előbb, szerintem is rendben van a terítőd. Jók a blokkok, szép az anyag is :) A kis maximalista, csak így tovább :))

leda írta...

Köszönöm a kedves és bíztató szavakat! Az anyagokkal az a gondom, hogy túl mintásak. De persze nem én nézem. Sajnos nem volt otthon jobb párosítanivaló.Azért jól esik a kedvességetek, és ha ennyien mondjátok, igazat adok Nektek! :)

beszand írta...

Nagymamád biztosan nagyon örült neki, én meg annak, hogy használtad Te is a gyorstechnikát.
Gratula! :)

Bea írta...

Szerintem igazán klassz lett ez a terítő, elhiszem, hogy a nagyid örült Neki!

Gabi írta...

Szerintem is szép a szín- és anyagválasztás. Én is szívesen elfogadnák egy ilyen terítöt. ;o)
Üdvözlettel Bécsböl,
Gabi

leda írta...

Aranyosak vagytok, köszönöm!

Gabi! De jó, hogy erre jártál és írtál! Az külön meglepi, hogy tudsz magyarul! Én már régóta olvasom a blogodat, csak ugye a külföldi blogoknál nem szoktam kommentelni! :) De ezután másképp lesz!