2009. április 15., szerda

Szomorú vagyok...

... amiért az előző bejegyzésemben meghirdetett játékom nem lett túl népszerű. Persze lehet, hogy rosszul tálaltam. Én csak egy egyszerű "tippelek-hátha-bejön" játékra gondoltam. Dehogyis vártam volna, hogy pontosan tudjátok a megoldást! Nekem sem ment volna a friss élményeimmel. Csak arra gondoltam, hogy így talán kreatívabb a dolog, mintha csak kihúzom vkinek a nevét. Na, mindegy, tanultam belőle, majd máskor másképp csinálom.
Azért köszönöm a két tippet! És igen, SILERIKÁ-nak bejött!!! Úgyhogy azért az ajándék nem marad a nyakamon. Ha megkapta, megmutatom (egyébként sajnos még mindig nem készült el, bocs Erika!).
Ja, a helyes megfejtés:
1. St. Pierre templom
2. Panthéon
3. Versailles
4. Diadalív


De hogy mutassak is vmit: Nagymamámnak készült ez a terítő. Én nem vagyok egészen elégedett az anyagválasztással, de ő őszintén örült neki! :) Ezúton szeretném megköszönni Beszandnak, hogy bemutatott pár gyors technikát, most nagy hasznát vettem!

14 megjegyzés:

Viki írta...

Naaagyon jó lett ez a terítő! Elhiszem, hogy örült neki Nagymamád!:) Szerintem az anyaggal nincs semmi gond!

Szomorkodni pedig felesleges!;-)

Ida13 írta...

Nem értem,hogy mi a baj az anyagválasztással? Teljesen jól mutat a képen,gondolom élőben is.(ha igazán csúfat akarsz látni,nézd meg az én utolsó táskámat!,az tényleg rossz anyagválasztás!)
Nagyon büszke lehet nagymamid rád.:)

Abile írta...

Nagyon jó lett ez a terítő! :o))

SILERIKA írta...

Utólag bevallhatom, puskáztam. Bizony jónéhány Párizsról készült fotóalbumot végignéztem a neten, utána tippeltem. Ezek szerint talált valamelyik, igazán örülök. Én is szomorú vagyok, ha nem kaptad meg a képeslapot, amivel szerettelek volna meglepni :(

mariah írta...

Nagyon szép a terítő, szerintem semmi gond a színekkel.
Ne szomorkodj!!

bruercsi írta...

Szerintem igenis összhangban van az anyag választásod és szépek a blokkok! Még szép, hogy örült neki a Mamád! :)

SILERIKA írta...

Jaj, annyira elbambultam az előbb, szerintem is rendben van a terítőd. Jók a blokkok, szép az anyag is :) A kis maximalista, csak így tovább :))

leda írta...

Köszönöm a kedves és bíztató szavakat! Az anyagokkal az a gondom, hogy túl mintásak. De persze nem én nézem. Sajnos nem volt otthon jobb párosítanivaló.Azért jól esik a kedvességetek, és ha ennyien mondjátok, igazat adok Nektek! :)

beszand írta...

Nagymamád biztosan nagyon örült neki, én meg annak, hogy használtad Te is a gyorstechnikát.
Gratula! :)

Bea írta...

Szerintem igazán klassz lett ez a terítő, elhiszem, hogy a nagyid örült Neki!

Gabi írta...

Szerintem is szép a szín- és anyagválasztás. Én is szívesen elfogadnák egy ilyen terítöt. ;o)
Üdvözlettel Bécsböl,
Gabi

leda írta...

Aranyosak vagytok, köszönöm!

Gabi! De jó, hogy erre jártál és írtál! Az külön meglepi, hogy tudsz magyarul! Én már régóta olvasom a blogodat, csak ugye a külföldi blogoknál nem szoktam kommentelni! :) De ezután másképp lesz!

Névtelen írta...

成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖

日月神教-任我行 írta...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室