2009. április 11., szombat

Játék!!!

Végre sikerült a párizsi képeket felrakni a gépre, így már kezdődhet is a játék!
A lényeg, hogy sajnos nem sikerült francia foltvarrós dolgokra szert tenni, de készítettem pár képet, amit majd szeretnék egy-egy blokknak megvarrni, ezt összeállítva pedig megszületne a Párizs-quiltem.
A feladatotok az lenne, hogy kitaláljátok, hol is készültek az alábbi képek. Persze nem kell mindet eltalálni, ha már egyet helyesen tippel valaki, bekerülhet a kisorsolandó nevek közé. A nyeremény egyelőre még csak a fejemben született meg, úgyhogy meglepetés. Remélem, azért lesz kedvetek a játékhoz.
Hogy hol is jártunk: Versailles, Louvre, Panthéon, Invalidusok dómja, Notre Dame, Diadalív, Sacre Coeur, St. Pierre templom, St. Germain templom, Eiffel torony, Champs Elysées, Musée d'Orsay, Musée Rodin...
Szóval nem unatkoztunk. És mindez 3 nap alatt! Gyakorlott idegenvezetőnk volt, aki a programot összeállította, így kaptunk egy képet a városról, de sajnos a látottaknak csak egy töredékét sikerült alaposan megszemlélni. Nem baj, majd legközelebb! :)))
Végül, de nem utolsó sorban szeretnék mindenkinek szép Húsvétot kívánni!

10 megjegyzés:

bruercsi írta...

Szépek "quilt tervezeteid"! Hogy hol készültek fogalmam sincs, mivel még nem jártam Franciaországban. De mondjuk tippként Notre Dame bejöhet :)

SILERIKA írta...

Tippelgetek csak,sose jártam Párizsban:
2-es Panthéon bejáratának kövezete,
3-as Tükörterem padlója?

leda írta...

Egész jó, Lányok! Bruercsi, pontosíts kérlek! Mindegyik máshol készült!

Viki írta...

nekem az ilyenek nem mennek, pedig szívesen nyernék:D...bár tudom, ne legyek telhetetlen, hiszen sok szépséget kaptam már Tőled;-)

Abile írta...

Mivel butaságot nem szeretnék írni és halvány elképzelésem sincs, hogy a képek hol készültek én csak:
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!
:o)))))

SILERIKA írta...

Legyen nagyon szép az Ünneped!

bruercsi írta...

Hosszas gondolkodás után a (felülről) másodikra pontosítom a tippem.

bruercsi írta...

Ja! Ha jó a tippem, kérlek e-mailben írd meg, jó?! Mert, hogy nagyon izgulok... :)

anyahajó írta...

Nem tippelek, mert már nagyon rég és nagyon sietve jártam Párizsban. Mindenesetre azon jót nevettem, hogy miket fényképez egy patchwork-ös :)

Névtelen írta...

A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片