2009. április 11., szombat

Játék!!!

Végre sikerült a párizsi képeket felrakni a gépre, így már kezdődhet is a játék!
A lényeg, hogy sajnos nem sikerült francia foltvarrós dolgokra szert tenni, de készítettem pár képet, amit majd szeretnék egy-egy blokknak megvarrni, ezt összeállítva pedig megszületne a Párizs-quiltem.
A feladatotok az lenne, hogy kitaláljátok, hol is készültek az alábbi képek. Persze nem kell mindet eltalálni, ha már egyet helyesen tippel valaki, bekerülhet a kisorsolandó nevek közé. A nyeremény egyelőre még csak a fejemben született meg, úgyhogy meglepetés. Remélem, azért lesz kedvetek a játékhoz.
Hogy hol is jártunk: Versailles, Louvre, Panthéon, Invalidusok dómja, Notre Dame, Diadalív, Sacre Coeur, St. Pierre templom, St. Germain templom, Eiffel torony, Champs Elysées, Musée d'Orsay, Musée Rodin...
Szóval nem unatkoztunk. És mindez 3 nap alatt! Gyakorlott idegenvezetőnk volt, aki a programot összeállította, így kaptunk egy képet a városról, de sajnos a látottaknak csak egy töredékét sikerült alaposan megszemlélni. Nem baj, majd legközelebb! :)))




Végül, de nem utolsó sorban szeretnék mindenkinek szép Húsvétot kívánni!

9 megjegyzés:

bruercsi írta...

Szépek "quilt tervezeteid"! Hogy hol készültek fogalmam sincs, mivel még nem jártam Franciaországban. De mondjuk tippként Notre Dame bejöhet :)

Silerika írta...

Tippelgetek csak,sose jártam Párizsban:
2-es Panthéon bejáratának kövezete,
3-as Tükörterem padlója?

leda írta...

Egész jó, Lányok! Bruercsi, pontosíts kérlek! Mindegyik máshol készült!

Viki írta...

nekem az ilyenek nem mennek, pedig szívesen nyernék:D...bár tudom, ne legyek telhetetlen, hiszen sok szépséget kaptam már Tőled;-)

Abile írta...

Mivel butaságot nem szeretnék írni és halvány elképzelésem sincs, hogy a képek hol készültek én csak:
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!
:o)))))

Silerika írta...

Legyen nagyon szép az Ünneped!

bruercsi írta...

Hosszas gondolkodás után a (felülről) másodikra pontosítom a tippem.

bruercsi írta...

Ja! Ha jó a tippem, kérlek e-mailben írd meg, jó?! Mert, hogy nagyon izgulok... :)

anyahajó írta...

Nem tippelek, mert már nagyon rég és nagyon sietve jártam Párizsban. Mindenesetre azon jót nevettem, hogy miket fényképez egy patchwork-ös :)