2009. február 1., vasárnap

Párna


Életem első párnája. Édesanyámnak készült névnapjára (ő is Adél). Kiszabtam egy másikat is, de nem varrtam készre, nem vagyok ezzel sem teljesen elégedett. De hála Silerika barátnőmnek, már tudom, mit csináljak másképp. Köszönöm, Erika! Ha elkészült, azt is megmutatom!

10 megjegyzés:

Lonci (Győr) írta...

Nem rossz, de én egy kicsit kontrasztosabb anyagot választottam volna. A két virágmintás közül lett volna jó, ha az egyik egy kicsit erősebb színű. De ez csak az én véleményem.

Bea írta...

Szia Léda! Pont ma gondoltam rád, hogy eltűntél...
Nekem tetszik a színe- az a virágos anyag az egyik kedvencem. Biztos van mit javítani rajta- én nem látom.
Szép estét neked!

Silerika írta...

Ne légy szigorú Magadhoz! Nem olyan, mint amilyennek leírtad, de a következő biztosan már Neked is jobban fog tetszeni.Bár nekem egy kicsit piros, tudod egy kicsit kékmániás vagyok :))

leda írta...

Köszi, Lányok a tanácsokat.
Lonci, igazad van, bár a kép kicsit csal. Én sem vagyok az anyagok színével tökéletesen elégedett, de a minta ugyanaz volt, én meg naivan összevarrtam...
Bea! aranyos vagy, jól esik, hogy hiányoltál. Kicsit nehéz hetem volt, a hétvégét pedig távol a nettől töltöttük, most pótolok!
Silerika! Rokonlélek :))! De a következő jobb lesz, csak készüljön el!

Viki írta...

Nekem pedig pont az tetszett a legjobban, hogy a 2 virágos anyag szinte átmenetet képez!:)A háttéranyag is nagyon bejön! Szóval szerencse, hogy enm vagyunk egyformák, mert szerintem tökéletes! A hibákat nem látom, mert laikus szemmel, profinak tűnik!:)
Boldog névnapot! (még benne vagyok a 8 napban:))

leda írta...

Köszi, Viki, nagyon aranyos vagy! Nekem a legzavaróbb hiba, hogy a széle túl szélesre sikeredett. Mostmár lezajlott az ünnepes hónap, Te leszel a következő, akinek varrni fogok!

Viki írta...

Húúú, de izgi!:)))
Sajnos én lassúbb leszek,de terveim már vannak!

Barbi írta...

Nagyon szép lett! Egyre ügyesebb vagy! :)

Körmi írta...

Kinagyítva a képet egész másként néz ki a párnád. Nagyon szépen megvarrtad,s szerintem azért néz ki szélesnek a széle, mert a forgók nem annyira kontrasztosak...na ha ezt egy profi hallaná??!!...szerintem szép, s a lényeg, hogy anyukád örült-e neki...de ez nem is lehet kérdés!!... biztos örült neki!! ... vajon a következő milyen lesz?? kiváncsian várom. :D

leda írta...

Köszi, Körmi, értelek, elgondolkodtam rajta, tényleg mondasz vmit! Azért az Anyukám így is örült! :)