2008. november 18., kedd

Elkészült a házi feladat!


Már korábban mutattam, hogy szabadon szabott négyzetek készítését kaptuk házi feladatként a szombati tanfolyamra. Íme, ez lett a végeredmény! Hát igen, ez is egy tanulódarab, van mit tökéletesíteni. Itt van például a cipzár! Ti hogyan varrjátok be szépen, esztétikusan? Várom a tippeket! :) És ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek a kedves, segítőkész, építő megjegyzéseket. Hihetetlen élmény ez a blog! Nehezen szántam rá magam, kicsit félve, de nem bántam meg. Sosem hittem volna, hogy ezáltal ennyi kedves és értékes embert ismerhetek meg!
Köszönet nektek és értetek! :)

6 megjegyzés:

mmama írta...

Adél néni csak igy tovább !

Zsukkata írta...

Azta, de ügyes :-)! Akkor a következő patchwork-óránk leckéje adva van ;-)

F.Gina írta...

Nem lehet a cippzárt így elmagyarázni, nagyban függ a táska fülétől. Kérdezd meg a tanító nénidet :))) Hajrá, Adél néni !!!

Barbi írta...

Ugye? Én is ezért élvezem annyira a blogozást! És igazán remek darab lett! Szép a színe! Én a cipzárt, ha a táska formája engedi elsőként varrom a két oldalához és utána állítom össze magát a táskát. Nem tudom, lehetett-e ezt így érteni, de majd a foltvarróstancid jobban elmondja! És az is lehet, hogy ő az én módszeremet hülyeségnek tartja. :-)

leda írta...

Köszi, lányok! Majd érdeklődöm! :))

katafolt írta...

Nagyon-nagyon szép !A zippzárt meg úgy könnyebb,ha látod,szóval élőben az igazi...