2009. augusztus 22., szombat

Elmaradások

Mindenekelőtt elnézést kérek azoktól, akik hiányoltak az utóbbi időben. Sajnos mind a varrógépem, mind a számítógépem cserben hagyott. Azóta már helyreállt a rend, hamarosan képet is mutatok.

Először Ida13 felkérésének teszek eleget, és 5 dolgot írok, amit szeretek:
- gyerekek
- zene
- varrás
- nyelvtanulás
- lecsó és padlizsán (édesség)

Őszintén szólva, elég nehéz volt a feladat, hiszen sok fontos dolog van még, amit szeretek (pl. család, barátok, munka... de ezekről majd egy másik játék keretében írok).


Silerika is játékra hívott: A szabály szerint annak a könyvnek a 161. oldaláról amit olvasok be kell másolni a 5. mondatát.

"Az osztályvezető elárulta, hogy a testület tagjai - bár jelezték részvételi szándékukat - reggel az indulásnál nem jelentek meg."

A részlet Bíró Ibolya - Csillag Ferenc: Osztályfőnöki műhelytitkok c. könyvéből származik. Így egy újabb fontos dolgot is megosztok Veletek: életemben először osztályfőnök leszek! Nem véletlenül olvasok szakirodalmat, elég nagy feladatnak érzem. Szeretném jól csinálni, de nem lesz könnyű, mivel csak az osztály egyik felét fogom tanítani, a többiekkel csupán az osztályfőnökin találkozunk. Az sem mellékes, hogy ötödikes gyerekekről van szó. Első óta tanítom a németeseket, nagyon szeretjük egymást. Remélem, sikerül a kialakult jó közösséget megőrizni. Persze a terveim közt a közös kreatívkodás is szerepel!

4 megjegyzés:

SILERIKA írta...

Örülök, hogy megjavultak a gépeid, és itt vagy újra! :)) A munkádhoz sok sikert!!

Fércművek írta...

Fú, én nagyon izgulnék, ha osztályfőnök lennék. Remélem minden rendben megy majd és sok-sok örömöd lesz benne. :))

leda írta...

Köszönöm a kedves szavakat! :)

bruercsi írta...

Hűha! Ejha!
Sok örömöt kívánok a kis csibészekkel!! :)