2009. szeptember 27., vasárnap

Táskát


... varrtam. Már régen elkészült, de azért nem mutattam, mert bármikor próbálkoztam, sosem voltam képes jó képet készíteni róla. Nagyon bosszant a dolog. Így hát arra kérlek Benneteket, képzeljétek el, hogy a színek sokkal élénkebbek (Ikeás anyagok, ha ez segít:)), a táska kicsit nagyobb az A/4-nél, belül 4 zsebe van, zippzárral záródik. Praktikus jönni-menni vele az iskolába. (Aki rendszeresen figyelemmel kíséri a blogomat, emlékezhet rá, hogy varrtam már tavasszal egy hasonló táskát ugyanezzel a technikával. Nos, azt elajándékoztam a Keresztmamámnak, aki szintén az iskolai célokra használja. :))

2009. szeptember 7., hétfő

Nem bírom abbahagyni


Most tanári zsebkönyvre való borítót gyártottam. Úgy érzem, elkapott a gépszíj, még éjjel is különböző borító-ötletek keringenek a fejemben! De ígérem, hamarosan mást is mutatok! :)
(Egyébként jól esik látni, hogy a kollégáim értékelik a varrományaimat, és nap mint nap használják is!)

A múltkor készült lila borító egy kis átalakításon ment keresztül a tulajdonos kérésére. Nagyobb virágot szeretett volna, de sajnos csak a középsőt tudtam megnövelni, különben takarták volna egymást. Ezen kívül kicsit nagyra sikerült az eredeti verzió, így bontás, vágás, szegés következett. Na, ennyi idő alatt akár teljesen újat is varrhattam volna...